Mundobasket 2023: Τα δάκρυα του Μιλουτίνοφ και η ατάκα του για τον χαμένο τελικό της Σερβίας (vid)

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά την ήττα της Σερβίας από τη Γερμανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Mundobasket 2023: Τα δάκρυα του Μιλουτίνοφ και η ατάκα του για τον χαμένο τελικό της Σερβίας (vid)

Σε κλάματα ξέσπασαν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και οι συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό της Σερβίας από τη Γερμανία στο "Mall of Asia" στη Μανίλα.

Οι Σέρβοι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ, όμως, ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του περίμεναν ότι θα έφταναν στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο που είχαμε κατά τη διάρκεια του τουρνουά και μου είναι πολύ δύσκολο τώρα. Το ασημένιο μετάλλιο είναι μία μεγάλη επιτυχία. Θα μπορούσαμε σίγουρα να πάμε και καλύτερα. Μάλιστα, κανείς δεν μας περίμενε από την αρχή να φτάσουμε εδώ, μπορεί μόνο ο προπονητής μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μία μέρα θα έρθει το χρυσό μετάλλιο».

«Μου έκαναν νταμπλ τιμ και προσπαθούσα να βρω μόνος μου τον ρυθμό μου με το ζόρι. Όμως, δεν τα κατάφερα να το κάνω αυτό κατά τη διάρκεια του ματς και είναι δικό μου λάθος… Πλέον, το ματς τελείωσε και θα πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να είμαι έτοιμος για την επόμενη χρονιά».

«Η Γερμανία ήρθε με το καλύτερο σύνολο που θα μπορούσε, έπαιξε τέλεια σε όλο το τουρνουά και γι’ αυτό δεν είχε ούτε μία ήττα. Τους αξίζει το χρυσό μετάλλιο. Ελπίζω εμείς να πάμε ένα βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Είχαμε ένα ανοικτό σουτ από τη γωνία για να ισοφαρίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε. Έτσι, είναι το μπάσκετ. Καμία φορά η μπάλα μπαίνει και καμία φορά όχι. Σήμερα δεν ήθελε να μπει».