Γερμανοί και Σέρβοι έβαλαν τα γυαλιά στους Αμερικανούς!

Ήττα του αμερικάνικου μπάσκετ είχαμε στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου 

Γερμανοί και Σέρβοι έβαλαν τα γυαλιά στους Αμερικανούς!

Χαλάστρα έκαναν στους πάντες Γερμανοί και Σέρβοι! Ο περισσότερος κόσμος του μπάσκετ ανυπομονούσε για έναν τελικό ΗΠΑ – Καναδά, όμως λογάριαζαν χωρίς τους παραπάνω! Για τηλεοπτικούς λόγους και η ΦΙΜΠΑ προσδοκούσε σε μια αμερικάνικη κόντρα για το χρυσό, όμως το ευρωπαϊκό μπάσκετ έδειξε τα δόντιά του και πήρε όλη τη δόξα!

Εμείς θα λέγαμε ότι η ΦΙΜΠΑ θα έπρεπε να είναι χαρούμενη, βλέποντας το δικό της μπάσκετ να επικρατεί! Στους ημιτελικούς είχαμε κόντρα δυο διαφορετικών κόσμων, με το μπάσκετ της Ευρώπης να κερδίζει αυτό του ΝΒΑ!

Σύμφωνοι, με αρκετούς NBAers και σε Σερβία, Γερμανία, αλλά με ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης και καρδιά! Οι Γερμανοί μάλιστα κατάφεραν το αμίμητο, να κερδίσουν τους Αμερικανούς με το δικό τους μπάσκετ, δηλαδή φουλ επίθεση!

Και αν αρχίζουν να χάνουν και έτσι οι Αμερικανοί, θα πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου στην άλλη όχθη του Ατλαντικού! Και ίσως κρίνεται πλέον αναγκαία η επιστράτευση των νο1 αστέρων του ΝΒΑ...

Πλέον, ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο τελικό της Σερβίας με τη Γερμανία. Άξια και οι δυο στον τελικό, περιμένουμε ένα πραγματικά μεγάλο ματς. Ένα ακόμη στο φετινό Μουντομπάσκετ, που κατά γενική ομολογία είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.

Όποιος και να κερδίσει την Κυριακή, το σίγουρο είναι ότι ήδη νικητής είναι το μπάσκετ της Ευρώπης!