Μιλουτίνοφ για Σίμανιτς: «Προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα μετά το παιχνίδι»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τον τραυματισμό του Σίμανιτς.

Μιλουτίνοφ για Σίμανιτς: «Προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα μετά το παιχνίδι»

Ο ψηλός του Ολυμπιακού και της εθνικής Σερβίας, Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για το ματς με τη Λιθουανία αλλά και τον τραυματισμό του Σίμανιτς.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Για τον προημιτελικό: «Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα, είδαμε πώς έπαιξε με τις ΗΠΑ. Παίζουν πολύ physical, με πολλή ενέργεια και είναι το φαβορί της αναμέτρησης».

Για το μαρκάρισμα του Βαλαντσιούνας: «Θα είναι δύσκολο, πρέπει να παίξουμε ομαδική άμυνα, όχι ένας εναντίον ενός και είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν είναι μόνο ο Βαλαντσιούνας αλλά και ο Μοτιεγιούνας. Έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ».

Για το αν θα πάει ψηλά το σκορ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι με αρκετούς πόντους. Αλλά θα το δούμε αύριο».

Για το ότι αντιμετώπισε τον Καρλ Άντονι-Τάουνς: «Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και για μένα ήταν μεγάλη εμπειρία να παίξω εναντίον του».

Για το αν θα χάσει το μυαλό της η Λιθουανία μετά τη νίκη επί των ΗΠΑ: «Δε νομίζω να τους επηρεάσει. Θα ξεχάσουν τη νίκη και θα έρθουν με πολύ καλή ψυχολογία».

Για τα όσα συνέβησαν με τον Μπόρισα Σίμανιτς: «Είναι πολύ σκληρό για εμάς, ακούσαμε τι έγινε και στην αρχή δεν το πιστεύαμε. Μας επηρέασε και προσευχόμαστε για αυτόν να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό. Την περασμένη νύχτα μάθαμε ότι έπρεπε να κάνει μία ακόμα εγχείρηση. Προσευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά. Θα παλέψουμε για εκείνον για να τον κάνουμε περήφανο.

Δεν κοιμηθήκαμε μετά το παιχνίδι, προσπαθούσαμε να βρούμε αίμα για εκείνον, επειδή έχανε αρκετό. Ήταν δύσκολη στιγμή για όλους και εύχομαι να μη συμβεί αυτό σε κανέναν στον κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολο, στην αρχή δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ένας τραυματισμός σαν και αυτός στο μπάσκετ».