Παπαπέτρου-MundoBasket 2023: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τη Λιθουανία»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Νέας Ζηλανδίας αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στη Λιθουανία.

Παπαπέτρου-MundoBasket 2023: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τη Λιθουανία»

Στη νίκη της Ελλάδας με 83-74 επί της Νέας Ζηλανδίας, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Λιθουανία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά που άρχισαν το παιχνίδι έδωσαν τον ρυθμό για την επιστροφή μας στο ματς. Παίξαμε πιο σκληρά κι εμείς, στα όρια του φάουλ, σταματήσαμε να διαμαρτυρόμαστε για τους διαιτητές και τα σφυρίγματα, δεν αναλωθήκαμε σε όλα αυτά, ήμασταν μια συμπαγής ομάδα», επεσήμανε αρχικά και συνέχισε:

«Και κάτι για τον κόσμο. Είναι συγκινητική αυτή η εικόνα, που τόσοι άνθρωποι βρίσκονται εδώ στην Μανίλα. Τους ευχαριστούμε όλους από την καρδιά μας.

Το επόμενο παιχνίδι είναι με τη Λιθουανία. Χρειαζόμαστε το 2/2 για να πάμε στην επόμενη φάση, όντως, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε με τo… 1/1. Να ξεκουραστούμε αρχικά, γιατί έχουμε δώσει τρεις αγώνες σε έξι μέρες, να ξεκουραστούμε λίγο και να ότι έχει γίνει μέχρι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Παρασκευή».