Παπαγιάννης: «Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας - Είχαμε στόχο να διεκδικήσουμε το ματς»

Για τα λάθη της Εθνικής μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την ήττα από την Εθνική των ΗΠΑ με 81-109 για το MundoBasket 2023.

Παπαγιάννης: «Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας - Είχαμε στόχο να διεκδικήσουμε το ματς»

Ότι σε κάθε περίπτωση οι διεθνείς μας είχε στόχο τη νίκη απέναντι στους Αμερικάνους δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την ήττα με 81-109 για τη 2η ημέρα του Γ' ομίλου του MundoBasket 2023 της FIBA.

Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε, που ήταν κορυφαίος για την Εθνική με 17 πόντους, τόνισε τους κινδύνους στο ματς με τη Νέα Ζηλανδία το οποίο χαρακτήρισε καθοριστικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στόχος μας ήταν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε, για να γίνει πιο εύκολη η συνέχεια για εμάς. Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας και τις βιαστικές αποφάσεις που πήραμε. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος στην επίθεση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπαλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Όταν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά σκοράραμε και βγάλαμε φάσεις. Είναι ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι. Η καλή κυκλοφορία μας δίνουν ελεύθερα σουτ και μεγαλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Νέα Ζηλανδία που είναι καθοριστικός. Είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικό τέμπο από ότι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ και να πάμε σε καλές επιθέσεις».