Προπονητής Νέας Ζηλανδίας: «Τώρα κοιτάμε Ιορδανία και Ελλάδα»

Για την ήττα από τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ μίλησε ο Πέρο Κάμερον, προπονητής της Νέας Ζηλανδίας που έστρεψε την προσοχή σε Ιορδανία και Ελλάδα.

Προπονητής Νέας Ζηλανδίας: «Τώρα κοιτάμε Ιορδανία και Ελλάδα»

Για καλά στοιχεία που πρέπει να κρατήσουν από την ήττα κόντρα στις ΗΠΑ μίλησε ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας, Πέρο Κάμερον.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του ενώ έστρεψε την προσοχή στις προσεχείς αναμετρήσεις κόντρα σε Ιορδανία και Ελλάδα.

«Η πρώτη… χειραψία ήταν δυνατή, αλλά θα πρέπει να συνεχίζεις στην ίδια ένταση. Είμαι πάντως περήφανος για τους παίκτες μου, κοιτάζουμε τα δύο επόμενα ματς με Ιορδανία και Ελλάδα. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τον ίδιο ρυθμό απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να δούμε. Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας και χρήσιμο για τη συνέχεια», δήλωσε ο προπονητής των Tall Blacks, Πέρο Κάμερον.

Ο αρχηγός της ομάδας, Ρούμπεν Τε Ράνγκι είπε με τη σειρά του:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με πολλή ένταση. Στο δεύτερο μάς έλειψε κάτι τέτοιο και μείναμε πολύ πίσω στο σκορ. Θα πρέπει να παλεύουμε το ίδιο για 40 λεπτά και να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα αμυντικά. Όμως γενικά μπορούμε να κρατήσουμε αρκετά καλά στοιχεία για τα επόμενα δύο ματς. Το κοινό στις Φιλιππίνες είναι φανταστικό, όπως και το να έχουμε τόσο κόσμο που ταξίδεψε από τη Νέα Ζηλανδία για να μας υποστηρίξει. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια γι’ αυτούς».