Ρούντι Φερνάντεθ: «Δεν νομίζω ότι θα κατακτήσουμε το Μουντομπάσκετ»

Ο Ισπανός φόργουορντ Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για τη μάχη των «φούριας ρόχας» στο Μουντομπάσκετ της Ασίας.

Ρούντι Φερνάντεθ: «Δεν νομίζω ότι θα κατακτήσουμε το Μουντομπάσκετ»

Απαισιόδοξος είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ ενόψει Μουντομπάσκετ ή μήπως το κάνει για γούρι, όπως το είχε κάνει και στο Ευρωμπάσκετ 2022; Ο Ισπανός φόργουορντ τόνισε ότι η Εθνική του δεν θα πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ασίας, αλλά σχολίασε την ίδια στιγμή ότι το ίδιο είχε πει και πέρσι. Κι εν τέλει η Ισπανία κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ!

Αναλυτικά:
«Θα είμαι πολύ ειλικρινής και πολύ διαφανής. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί αυτό που θα πω, αλλά δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα δουλέψουμε για αυτό, φυσικά. Πέρυσι το καλοκαίρι, δεν πίστευα ότι θα κερδίζαμε ούτε το Ευρωμπάσκετ. Αλλά συνέβη όπως το 2019. Τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους και, τελικά, υπάρχουν ευκαιρίες στον αθλητισμό. Και αν μπορείς να τα αρπάξεις, έχεις καλές πιθανότητες να κερδίσεις».
«Στο Ευρωμπάσκετ είδαμε ότι κανείς δεν μας έδωσε ως φαβορί και ότι παίζαμε καλύτερα κάθε φορά. Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να δούμε ποια είναι τα λάθη και να τα εξομαλύνουμε. Μας λένε ότι μπορούμε να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων πέντε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Λοιπόν, δεν είναι κακό να βλέπεις και τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες: Γαλλία, Γερμανία, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Σλοβενία».