Μουντομπάσκετ 2023: Μίνι ντοκιμαντέρ από τον Λούκα Ντόντσιτς για την Εθνική Σλοβενίας

Μίνι ντοκιμαντέρ σε... πραγματικό χρόνο θα παράγει για την πορεία της Εθνικής Σλοβενίας στο Μουντομπάσκετ η εταιρία παραγωγής του Λούκα Ντόντσιτς.

Μουντομπάσκετ 2023: Μίνι ντοκιμαντέρ από τον Λούκα Ντόντσιτς για την Εθνική Σλοβενίας

Την πορεία της Εθνικής Σλοβενίας στο Μουντομπάσκετ μέσω ενώ real time μίνι ντοκιμαντέρ που θα απευθύνεται σε χρήστες από πλατφόρμες για κινητά τηλέφωνα όπως το TikTok θα καλύψει η εταιρία παραγωγής του Λούκα Ντόντσιτς, 77Χ.

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Άντι Μαντελέιν, θα έχει τίτλο «Everything it takes» και θα ακολουθήσει το δρόμο της Εθνικής Σλοβενία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

«Είμαι περήφανος που θα μοιραστώ την ιστορία της εθνικής μου ομάδας, ειδικά των συμπαικτών μου και θα ρίξω φως στο σλοβένικο μπάσκετ και θα δείξω τι σημαίνει για μένα. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Αφορά την αδελφότητα, την καρδιά της ομάδας μας, το πάθος των φιλάθλων μας και την αγάπη για τη χώρα μας», δήλωσε ο Λούκα Ντόντσιτς στο Variety.

Η 77X έχει συνεργαστεί με το Even/Odd, την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Σλοβενίας, η οποία παρείχε πληροφορίες και τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας της Σλοβενίας, και τη σλοβενική εταιρεία παραγωγής Entity Films.