Mundobasket 2023: Οι δώδεκα «εκλεκτοί» του Ιτούδη

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Γιώργος Τσαλμπούρης «κόπηκαν από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα έπειτα από σχετική απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη

Mundobasket 2023: Οι δώδεκα «εκλεκτοί» του Ιτούδη

Την τελική δωδεκάδα που θα παραταχθεί με το εθνόσημο στο στήθος στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποφάσισε ο Δημήτρης Ιτούδης, αφήνοντας εκτός τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Γιώργο Τσαλμπούρη.

Αυτοί είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που αποχωρούν από την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον υπάρχει η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας (21/8) για τη Μανίλα.

«Ευχαριστήσαμε τον Παναγιώτη και τον Γιώργο γιατί προσέφεραν τα μέγιστα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι δύο παιδιά που λογίζονται ως μέλη της Εθνικής ομάδας και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Πλέον προχωράμε οι δώδεκα και θέλουμε να είμαστε υγιείς και έτοιμοι για τον πρώτο τελικό, απέναντι στην Ιορδανία», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στην δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο συμπεριλαμβάνονται οι: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Μωραΐτης και Μανώλης Χατζηδάκης.