Ιτούδης: «Συγχαρητήρια στις ΗΠΑ - Τώρα το θέμα για εμάς είναι η Ιορδανία»

Δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα από τις ΗΠΑ στο Άμπου Ντάμπι παραχώρησε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Ιτούδης

Ιτούδης: «Συγχαρητήρια στις ΗΠΑ - Τώρα το θέμα για εμάς είναι η Ιορδανία»

Για τη σημασία να παραμείνει η Εθνική ομάδα υγιής μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις μετά την ήττα με 86-108 από τις ΗΠΑ για το τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Ο Έλληνας τεχνικός αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Team USA έστρεψε την προσοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Ιορδανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στις ΗΠΑ, ήταν καλύτεροι. Δεν μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και τους δώσαμε αυτό που δεν έπρεπε. Είναι μια ομάδα με αθλητικά προσόντα, που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο και πέτυχαν πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Δεν είναι μια ομάδα που παίζει ατομικά, αφού παρότι έχει παιχνίδι απομόνωσης, έχουν παίκτες που κυκλοφορούν την μπάλα και πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο πρώτο δεκάλεπτο μάς πίεσαν αρκετά και ήμασταν νευρικοί σουτάροντας άσχημα και υπό κακές προϋποθέσεις.

Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Σήμερα δεν ξεφύγαμε στους χρόνους, δεν έπαιξε κανένας παίκτης πάνω από 24 λεπτά. Να δούμε και αύριο με την προσθήκη, ελπίζω του Παπανικολάου και του Χατζηδάκη πού βρισκόμαστε απέναντι σε μια επίσης πολύ καλή ομάδα, όπως η Γερμανία. Το θέμα είναι να βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι στον πρώτο τελικό, απέναντι στη Ιορδανία».