Σερβία: Εκτός και οι Ποκοσούφεσκι, Γιάραμαζ

Η Σερβία θα έχει δύο ακόμη απουσίες στο Μουντομπάσκετ αφού οι Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Όγκνιεν Γιάραμαζ είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν στο τουρνουά. 

Σερβία: Εκτός και οι Ποκοσούφεσκι, Γιάραμαζ

Μισή ομάδα η Σερβία στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Το συγκρότημα του Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θα έχεις τους Γιόκιτς και Μίτσιτς αφού αμφότεροι ζήτησαν χρόνο ξεκούρασης.

Συγκεκριμένα, δύο νέες απώλειες προέκυψαν μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, καθώς το «παρών» δεν θα δώσουν στο τουρνουά ούτε οι Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Όγκνιεν Γιάραμαζ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αρχικά, τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια προπόνησης με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πρόβλημα για το οποίο αποκαθίσταται στις ΗΠΑ και την Αθήνα. Επειδή χρειάζονται μερικές ακόμη εβδομάδες για να επουλωθεί ο τραυματισμός, δεν είναι ικανός να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα.

Ο γκαρντ της Παρτίζαν, από την άλλη, αντιμετωπίζει ακόμα έναν τραυματισμό στο πόδι που αποκόμισε στα τελευταία παιχνίδια της περασμένης σεζόν στην Μπάγερν, επομένως ούτε αυτός θα παραστεί στο τουρνουά.

Θυμίζουμε πως η Σερβία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο ο οποίος θα λάβει χώρα στις Φιλιππίνες και περιλαμβάνει ακόμα το Νότιο Σουδάν, την Κίνα και το Πουέρτο Ρίκο.