Εθνική Ελλάδος: Επέλεξε Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ για το MundoΒasket ο Ιτούδης

Ο Τόμας Γουόκαπ θα προτιμηθεί από τον Δημήτρη Ιτούδη αντί για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ σε περίπτωση που η Εθνική Ελλάδος μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο έναν «νατουραλιζέ».

Εθνική Ελλάδος: Επέλεξε Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ για το MundoΒasket ο Ιτούδης

Σύντομα θα γίνουν γνωστοί οι παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το MundoBasket που θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία. Σε κάθε περίπτωση, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν θα είναι μέρος αυτής της ομάδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Ιτούδης έχει αποφασίσει να επιλέξει τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος έχει πλέον ελληνική ιθαγένεια.

Μόνο ένας «νατουραλιζέ» παίκτης μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα, και η επιλογή του Έλληνα προπονητή είναι ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος θα είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτή ήταν μια επιλογή που ο Δημήτρης Ιτούδης εξέταζε εδώ και καιρό και πρόκειται να γίνει επίσημη τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπομνούμε ότι η Εθνική Ελλάδος έχει κληρωθεί στο τρίτο γκρουπ του MundoBasket, όπου θα αντιμετωπίσει στη Μανίλα των Φιλιππινών τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία. Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.