Κτιστάκης: «Μεγάλο ματς αυτό της Παρασκευής»

Ο Γιάννης Κτιστάκης ήδη σκέφτεται το σπουδαίο ματς με τη Βουλγαρία 

Κτιστάκης: «Μεγάλο ματς αυτό της Παρασκευής»

Η Εθνική Νεανίδων έκανε το βήμα που ήθελε και βρίσκεται στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 (Β’ Κατηγορίας). Ο Γιάννης Κτιστάκης έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριές του, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στην συνέχεια.

Εθνική Νεανίδων: Κέρδισε την Ρουμανία και συνεχίζει τη μάχη για άνοδο!

«Πάντα υπάρχει ένα άγχος σε τέτοια παιχνίδια», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε: «Και η Ρουμανία ξέραμε ότι ήθελε ένα +11 για να περάσει. Στο μυαλό της κάθε αθλήτριας και του κάθε αθλητή πάντα υπάρχει η σκέψη ότι κάτι μπορεί να στραβώσει. Ευτυχώς βρήκαμε τον ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι, περάσαμε στην οχτάδα και αντιμετωπίζουμε την Βουλγαρία. Μια νίκη στον αγώνα με τον Λουξεμβούργο θα μας βοηθούσε να την αποφύγουμε. Είναι μια καλή ομάδα, είναι γηπεδούχος. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αυτό της Παρασκευής».

Αναφερόμενος στις αθλήτριές του δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, έκαναν μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα. Είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας, γιατί έδιναν εξετάσεις οι περισσότερες και έπρεπε να διαβάσουν. Λείπει η ομοιογένεια και κάποια λάθη και χαμένα λέι απ και εύκολα σουτ μας δημιουργούν εκνευρισμό. Πρέπει να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας στην συνέχεια και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».