Μπάνκι: «Κάναμε μια ακόμη μεγάλη προσπάθεια»

Ο προπονητής της Λετονίας, Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Μπάνκι: «Κάναμε μια ακόμη μεγάλη προσπάθεια»

Με νίκη ολοκλήρωσε η Λετονία τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι επικράτησε εντός έδρας της Ελλάδας με 67-57.

Ο προπονητής της Λετονίας αναφέρθηκε στη νίκη επί της «γαλανόλευκης», αλλά και στην πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Κάναμε μια ακόμη μεγάλη προσπάθεια, παρότι μας έλειψε λίγο η ενέργεια. Αρχίσαμε πολύ καλά και είχαμε τις απαντήσεις στην Ελλάδα, που μας δυσκόλεψε αρκετά παίζοντας σκληρά. Όμως βρήκαμε τους τρόπους και αυτό είναι πολύ υποσχόμενο για την ομάδα μας, ανεξάρτητα από τους παίκτες που χρησιμοποιήσαμε. Έπαιξαν 26 διαφορετικοί παίκτες σε αυτά τα προκριματικά και όλοι βοήθησαν, γι’ αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω. Όλη η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά για να φτάσουμε στην πρόκριση και νιώσαμε την αγάπη του κόσμου και την συμπαράστασή τους από την πρώτη στιγμή. Να το απολαύσουμε και θα τα πούμε το καλοκαίρι».