Λυκογιάννης: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τους τραυματισμούς των Ντάρκο - Κέλι και Ράιλι, αλλά και την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου

Λυκογιάννης: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε»

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό και ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του λέγοντας:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πραγματικά συγκλονιστική προσπάθεια που έκαναν, παίζοντας ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι, μετά από πολύ μεγάλο ταξίδι και καθ’ οδόν προς τη Μάλαγα, αλλά και κατά την επιστροφή. Νομίζω ότι τα έδωσαν όλα.

Έπαιξαν και για τις δύο απουσίες των Αμερικανών που είχαμε. Τον Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και για τον Ράιλι, ο οποίος έχει μία διάταση στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη θλάση. Δεν ήταν έτοιμος κι αυτός να παίξει.

Νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Συνεχίζουμε και συγκεντρωνόμαστε να δουλέψουμε στη διακοπή, να δούμε τι θα κάνουμε με αντικατάσταση παίκτη και να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται».