Μπογκντάνοβιτς: «Και οι πέντε απέναντι στον Γιάννη για να τον σταματήσουμε»

Στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στάθηκε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς της πρεμιέρας του EuroBasket με την Εθνική ομάδα. 

Μπογκντάνοβιτς: «Και οι πέντε απέναντι στον Γιάννη για να τον σταματήσουμε»

Στον τρόπο που θα σταματήσει εκείνος και οι συμπαίκτες του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στάθηκε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι από τους πιο κυρίαρχους παίκτες τα τελευταία χρόνια στο NBA. Δεν υπάρχει μυστικό, υπάρχει μόνο η ομαδική άμυνα, όλοι μαζί να δουλέψουμε για να τον επιβραδύνουμε. Θα έχουμε διάφορα ματσαρίσματα απέναντι του. Θα είμαστε και οι πέντε απέναντι του για να τον σταματήσουμε».

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα και για ενδεχόμενο άγχος: «Έχουμε έμπειρους παίκτες, όπως έχει και η Ελλάδα. Υπάρχει θετικό άγχος για το ματς. Αισθάνομαι πίεση για κάθε τουρνουά , θέλω η ομάδα μου να είναι καλύτερη. Είναι πίεση να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ και να μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο».

Για το Eurobasket: «Είναι μια πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης, οπότε είναι δεδομένα δύσκολος αγώνας. Προπονηθήκαμε γι' αρκετό καιρό, είχαμε επίσης τα "παράθυρα" πριν από αυτό. Θα είναι πολύ απαιτητικός αγώνας, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης κι έναν από τους πιο κυρίαρχους παίκτες κόσμου. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι γι αυτή την πρόκληση».