Ιτούδης: «Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα»

Διαβάστε το σχόλιο του Δημήτρη Ιτούδη για την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Ισπανία. 

Ιτούδης: «Έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης: "Είναι εκπληκτικό ότι παίξαμε και πάλι σε γεμάτο γήπεδο, σημαίνει ότι το μπάσκετ τον Αύγουστο είναι εδώ και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το άθλημά μας. Να έχουμε ενότητα, γιατί ο κόσμος αγαπά το άθλημα και τους παίκτες.

Προσπαθήσαμε να δούμε πράγματα, χάσαμε τα τρία πρώτα δεκάλεπτα με έναν πόντο και το τέταρτο με τέσσερις. Χάσαμε όμως 12 βολές και αυτό σε ένα κλειστό παιχνίδι παίζει ρόλο. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά δεν φτάνει αυτό. Ήμασταν αρκετά νευρικοί και δεν είχαμε την επικοινωνία που απαιτεί αυτό το επίπεδο.

Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γίνουμε ομάδα. Εφόσον γίνουμε ομάδα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περαιτέρω. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Όπως τα ριμπάουντ, χάσαμε 10 ριμπάουντ στο ημίχρονο και οι συνολικά 17 δεύτερες επιθέσεις σου σπάνε λίγο το ηθικό.

Δεν μπορώ να πω σε ποιο ποσοστό είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή, δεν το βλέπω σαν αριθμό. Δεν είμαστε ακόμη πλήρεις κι αυτό μας έχει πληγώσει.

Έχουμε ήδη κάποια καλά νέα για τον Σλούκα και τον Παπαγιάννη. Πιο κατάλληλος να μιλήσει γι’ αυτό είναι ο γιατρός μας. Ο Γιάννης είχε ένα πρήξιμο στο γόνατο και μια ενόχληση στον αστράγαλο και τον προφυλάξαμε. Θεωρώ πως μετά τις μέρες off, που είναι απαραίτητες, θα είναι έτοιμος".