«Πανστρατιά» στη Σερβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 ο Σβέτισλαβ Πέσιτς κάλεσε μέχρι και τον Νίκολα Γιόκιτς στα προκριματικά του Αυγούστου κόντρα στην Ελλάδα

«Πανστρατιά» στη Σερβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Σερβία βρίσκεται… κατάματα με τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 και μάλιστα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει επικριθεί σφοδρά για τις επιλογές του.

Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 5η θέση του νέου ομίλου με ρεκόρ 1-3 και ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «πλάβι» σήμανε προσκλητήριο καλώντας πολλά από τα αστέρια της χώρας.

Έτσι λοιπόν στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας, που παίζει το επόμενό της παιχνίδι με την Ελλάδα (25/8), βρίσκονται 22 παίκτες.

Ανάμεσά τους σπουδαία ονόματα, προεξέχοντος του MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και άλλων όπως οι Μίτσιτς, Τεόντοσιτς, Νέντοβιτς, Μπιέλιτσα, Κάλινιτς.

Αναλυτικά η προεπιλογή αποτελείται από τους:

Αλέξα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Γιόβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κούριντζα, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ντούσαν Ρίστιτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς και Μίλος Τεόντοσιτς.