Ρούντι: «Ο Λορέντζο Μπράουν δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα»

Κάθετα αντίθετος με την ισπανοποίηση του Λορέντζο Μπράουν και την συμμετοχή του στη «φούριας ρόχας» είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ και εξέφρασε τα παράπονά του στον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Χόρχε Γκαρμπαχόσα

Ρούντι: «Ο Λορέντζο Μπράουν δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα»

Δεν έχουν τέλος οι διαμαρτυρίες των Ισπανών παικτών σχετικά με την υπόθεση της πολιτογράφησης του Λορέντζο Μπράουν ώστε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά τη συγκεκριμένη απόφαση.

Μάλιστα, ο Ρούντι Φερνάντεθ σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μπάσκετ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα ότι δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη κίνηση.

«Έχω μιλήσει ήδη με τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα και ως αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, είπα την άποψή μου. Δεν μου φαίνεται σωστό. Ο Λορέντζο Μπράουν δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα».

Φυσικά, επεξήγησε τη κατάσταση σχετικά με τις περιπτώσεις των Σέρζ Ιμπάκα και Νίκολα Μίροτιτς, υπογραμμίζοντας πως οι συγκεκριμένοι αθλητές έχουν αφουγκραστεί την ισπανική φιλοσοφία.

«Είναι ξένοι αθλητές, αλλά έχουν προπονηθεί με τα μικρότερα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας και διαθέτουν έναν ξεχωριστό δεσμό με τη χώρα».