Εθνική ομάδα: Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες του Πιτίνο - Ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε τα ονόματα των ανθρώπων οι οποίοι και θα βρεθούν στο πλευρό του Ρικ Πιτίνο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Εθνική ομάδα: Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες του Πιτίνο - Ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

H Eθνική μας ομάδα έχει ξεκινήσει τις πρώτες προπονήσεις της, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά. Συγκεκριμένα, στις 29 Ιουνίου, θα παίξει κόντρα στον Καναδά, ο οποίος θα είναι και ο οικοδεσπότης του τουρνουά.

Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, έχοντας στη διάθεσή του και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος επέστρεψε στην Εθνική ύστερα από έξι χρόνια απουσίας. Παράλληλα, ενσωματώθηκε στην Εθνική και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκαν και οι συνεργάτες του Αμερικανού κόουτς. Το προπονητικό τιμ της Εθνικής θα απαρτίζεται από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου, Θανάση Σκουρτόπουλο, Νίκο Παππά, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Μάμαλη.

Γυμναστές της ομάδας είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα αλλά και ο Νίκος Παπαβασιλείου. Γιατρός της ομάδας είναι ο Χάρης Βουλγαρόπουλος και φυσικοθεραπευτές οι Βαγγέλης Σβίγγος και Θανάσης Ζαμπάρας. Μάνατζερ της ομάδας είναι ο Κώστας Κώτσης και φροντιστής ο Ανδρέας Φραντζέσκος