Φασούλας: «Να κινηθεί νομικά η Πολιτεία κατά του Μαρτσουλιόνις» (vid)

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε στο MEGA για την απίστευτη καταγγελία του Σαρούνας Μαρτσουλιόνις για τον τελικό του 1987 και υποστήριξε πως η Πολιτεία πρέπει να κάνει μήνυση στον Λιθουανό

Φασούλας: «Να κινηθεί νομικά η Πολιτεία κατά του Μαρτσουλιόνις» (vid)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα όσα ξεστόμισε ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις σχετικά με πιθανή απόπειρα χρηματισμού παικτών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στον τελικό του 1987.

Μετά από 34 ολόκληρα χρόνια ο βετεράνος παίκτη της πρώην ΕΣΣΔ ισχυρίστηκε ότι η ήττα της ομάδας του στον τελικό του Ευρωμπάσκετ ήταν αποτέλεσμα δήθεν απόπειρας χρηματισμού αυτού και των συμπαικτών του.

«Κάποιοι Έλληνες μάς προσέγγισαν και πρόσφεραν χρήματα. Δεν το επικοινωνήσαμε και δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας. Δεν κάναμε τίποτα, ήμαστε σε σύγχυση και χάσαμε τον τελικό» είπε μεταξύ άλλων.

Μαρτσιουλιόνις: «Κάποιοι Έλληνες μας προσέφεραν χρήματα»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Παναγιώτης Φασούλας σημείωσε πως οι αθλητές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης «ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθούν οποιαδήποτε ήττα» ωστόσο είναι άγνωστο γιατί τώρα ο Μαρτσουλιόνις προέβη σε αυτή του τη δήλωση.

«Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, εκτός και αν φοβάται ότι ξαναρχόμαστε», είπε αστειευόμενος ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος απέδωσε τη δήλωση αυτήν σε αστοχία από έναν αθλητή «σύμβολο της Σοβιετικής Ένωσης».

«Απορώ γιατί ακόμη η πολιτειακή ηγεσία της χώρας δεν έχει κινηθεί και με έναν νομικό τρόπο. Θα ήθελα να δω πιο σημαντικές αντιδράσεις από θεσμικούς παράγοντες. Είναι εντελώς συκοφαντικό. Πρέπει να βγει μπροστά το υπουργείο Αθλητισμού και να απαντήσει με όποιον τρόπο κρίνει. Πρέπει να γίνει άμεσα», κατέληξε ο παλαίμαχος άσος.