Μασλαρινός: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» - Διάστρεμμα η Αλεξανδρή

Τι δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός μετά την άνετη νίκη επί της Ισλανδίας - Τραυματίστηκε η Αλεξανδρή 

Μασλαρινός: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» - Διάστρεμμα η Αλεξανδρή

Η Εθνική Γυναικών έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ισλανδία διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μπράβο στα κορίτσια που παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. Ο βασικός στόχος πέρα από την νίκη, ήταν να δώσουμε ρυθμό στις αθλήτριες και να βγάλουμε πράγματα που είχαμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο.

Ισλανδία - Ελλάδα 58-95: Παγοθραυστικό η Εθνική μας, και τώρα ο «τελικός» με τη Βουλγαρία

Ξεκινήσαμε κάπως νευρικά αλλά ήταν κάτι που το περιμέναμε ειδικά στην άμυνα. Με την πάροδο του χρόνου τα κορίτσια άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και θεωρώ ότι στο τέλος κερδίσαμε δίκαια και πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Έχουμε πλέον μπροστά μας και μέρα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Βουλγαρία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα τα οποία αν μας ευνοήσουν ελπίζουμε να προκριθούμε στην τελική φάση. Το μυαλό μας θα πρέπει να πούμε πως είναι και στη Διονυσία (Αλεξανδρή) που τραυματίστηκε. Της ευχόμαστε όλοι περαστικά!!!».

  • Άτυχη στάθηκε η Διονυσία Αλεξανδρή, η οποία λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Ισλανδία σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε.

Η διεθνής πλέι μέικερ έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και η κατάστασή της θα εκτιμηθεί από την γιατρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας