Με Σιμόν η Κροατία στα «παράθυρα»

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν αναμένεται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Κροατίας στο παιχνίδι με την Σουηδία στις 29 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022

Με Σιμόν η Κροατία στα «παράθυρα»

Η Κροατία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά την… ανομβρία των τελευταίων χρόνων.

Στην προσπάθεια αυτή θα έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της χώρας, στις αναμετρήσεις με Τουρκία και Σουηδία, έχοντας σαν στόχο το 2Χ2 στα παιχνίδια των προκριματικών.

Μεταξύ άλλων στην αποστολή θα βρίσκονται οι Ρόκο Λένι Ούκιτς, Ντόμινικ Μάβρα, Ρόκο Πρκάτσιν, Αντόνιο Βράνκοβιτς, αλλά και ο Κρούνοσλαβ Σιμόν.

Ο 35χρονος γκαρντ της Εφές Αναντολού θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Βέλικο Μίρσιτς για τα παιχνίδια των προκριματικών.

Ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί μόνο σε αυτό κόντρα στην Σουηδία, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (29/11), καθώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Τουρκία (28/11) λόγω του αγώνα της Εφές Αναντολού για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Σιμόν δυναμώνει σημαντικά την εθνική ομάδα της Κροατίας. Ο άσος της Εφές Αναντολού διαθέτει εμπειρία και ποιότητα, στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό την προσπάθεια της «Hrvatska».

Άλλωστε η Κροατία θέλει πάρα πολύ να προκριθεί σε αυτό το Ευρωμπάσκετ και αναμένεται να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να το καταφέρει.