Εθνική ανδρών: Οι 14 παίκτες που κάλεσε ο Σκουρτόπουλος- Χωρίς διεθνείς Euroleague

Ο προπονητής της εθνικής ανδρών Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε γνωστά τα ονόματα των 14 παικτών που καλεί για τα παιχνίδια με Λετονία και Βουλγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022.

Εθνική ανδρών: Οι 14 παίκτες που κάλεσε ο Σκουρτόπουλος- Χωρίς διεθνείς Euroleague

Κλήσεις της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών είχαμε σήμερα (9/11). Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τους δύο αγώνες των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022 που θα γίνουν στο Σεράγεβο.

Στην πρωτεύουσα της Βοσνίας θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του ομίλου της «γαλανόλευκης» για αυτό το «παράθυρο», με το καθεστώς της «φούσκας» και οι υποχρεώσεις της Ελλάδας είναι στις 27 Νοεμβρίου (19.00) με αντίπαλο τη Λετονία και στις 29 Νοεμβρίου (19.00) κόντρα στη Βουλγαρία.

Οι δεκατέσσερις παίκτες που είδαν το όνομά τους στη λίστα των επιλογών του Σκουρτόπουλου είναι οι εξής: Γιάννης Αγραβάνης (Χαρίλαος Τρικούπης), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας Πάτρας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας Πάτρας), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας Πάτρας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας Πάτρας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Βασίλης Τολιόπουλος (Ιωνικός Νίκαιας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ).