Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς διεθνείς (Μάντζαρης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Τίμα) οι οποίοι θα αφήσουν για λίγο την προετοιμασία για να ενισχύσουν τις χώρες τους.

Ένας από τους παίκτες με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία ο Ντέιβιντ Μπλατ για να καλύψει τα κενά των απόντων, είναι ο Μάνι Χάρις που πέρσι αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός φέτος πρόσθεσε στα γκαρντ τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος (ο οποίος εντυπωσιάζει στην προετοιμασία) από την Παρτιζάν, πλαισιώνοντας τους ήδη υπάρχοντες Σπανούλη, Στρέλνιεκς, Μάντζαρη, Τολιόπουλο, Αρσενόπουλο και Ποκουσέφσκι. Την έξοδο από την ομάδα του Πειραιά είδαν οι Μπόμπι Μπράουν και Μπράιαν Ρόμπερτς.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» και ο Ντέιβιντ Μπλατ θελήσουν να προσθέσουν τον Χάρις στο ρόστερ τους, τότε η ομάδα θα πορευτεί με επτά (7) ξένους τη φετινή σεζόν και ο ένας από αυτούς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καλείστε να επιλέξετε αν ο Μάνι Χάρις «χωράει» στο νέο ρόστερ των Πειραιωτών: