Χαρίλαος Τρικούπης: «Εξορία από την πόλη μας σε μια ιστορική χρονιά» (pic)

Καμία απόφαση αναφορικά με το φλέγον ζήτημα του γηπέδου δεν έβγαλε το δημοτικό συμβούλιο και ο Χαρίλαος Τρικούπης τονίζει πως «ο χρόνος ήταν με το μέρος μας και τώρα είναι αμείλικτα απέναντί μας».

Χαρίλαος Τρικούπης: «Εξορία από την πόλη μας σε μια ιστορική χρονιά» (pic)

Όχι μόνο δεν έβγαλε κάτι το δημοτικό συμβούλιο με τους ανθρώπους του Χαρίλαου Τρικούπη και την τοπική δημοτική αρχή, με αποκλειστικό θέμα το γηπεδικό ζήτημα, αλλά οι άνθρωποι των νεοφώτιστων, που ευελπιστούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Basket League, άκουσαν τα ίδια… λόγια του αέρα και πλέον ο χρόνος είναι αμείλικτος.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Χαρίλαου Τρικούπη αναφέρει:

«Όπως γνωρίζετε, στο χθεσινό (Τετάρτη 1/7) δημοτικό συμβούλιο μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε τις θέσεις μας πάνω στο πλέον σημαντικό ζήτημα, που απασχολεί τον κόσμο της πόλης μας, την ανακατασκευή του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Παίρνοντας τον λόγο, η πρόεδρος της ομάδας κυρία Μπελέκου προχώρησε σε μία σύντομη αναδρομή, αναλύοντας με στοιχεία, ονόματα και ημερομηνίες το αδιέξοδο, το οποίο, κόντρα σε όλες τις προσδοκίες μας, διαφαίνεται μπροστά μας.

Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε αόριστες διαβεβαιώσεις, χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσης, κάτι που όχι μόνο καθιστά αδύνατο τον οποιονδήποτε σχεδιασμό της ομάδας, αλλά επίσης φέρνει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο της εξορίας μας από την πόλη του Μεσολογγίου, σε μία ιστορική για όλους χρονιά.

Αντίθετα με τις προσδοκίες μας, ούτε χθες πήραμε απαντήσεις.

Ζητάμε την άμεση έναρξη των εργασιών με σαφές χρονοδιάγραμμα και καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου.

Ο χρόνος ήταν με το μέρος μας και τώρα είναι αμείλικτα απέναντί μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας