Μια «ανάσα» από Γιαννόπουλο ο Προμηθέας

Όλα δείχνουν πως ο Χάρης Γιαννόπουλος θα συμφωνήσει με τον Προμηθέα και θα ενισχύσει την περιφέρεια των Πατρινών την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Μια «ανάσα» από Γιαννόπουλο ο Προμηθέας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Γιαννόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει και να γίνει παίκτης του Προμηθέα, ενισχύοντας το κλαμπ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εδώ και καιρό οι Πατρινοί είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 31χρονο Έλληνα φόργουορντ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους.

O Γιαννόπουλος ήταν ένα από τα «καυτά» ονόματα των τελευταίων ημερών καθώς αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για εκείνον ενώ και η ΑΕΚ προσπάθησε να τον κρατήσει, ωστόσο ο Προμηθέας ανέβασε την αρχική του πρόταση και του έδειξε ακόμη περισσότερο πόσο πολύ τον ήθελε για τη θέση του σμολ φόργουορντ.

Τη σεζόν 2019/20 ο πολύπειρος περιφερειακός είχε 7.3 πόντους από 65.2% στο δίποντο, 41.7% στο τρίποντο και 100% στις βολές, 2.2 ριμπάουντ και 6.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 14:57 συμμετοχής σε 19 αγώνες της Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια μετά από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, το Περιστέρι, τον Παναθηναϊκό, τη Μανρέσα, την Ομπραντόιρο και το Ρέθυμνο