Γκάλης για το Eurobasket ΄87: «Η μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της καριέρας μου» (pic)

Ο Νίκος Γκάλης έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιτυχία της Ελλάδας στο Eurobasket του 1987.

Γκάλης για το Eurobasket ΄87: «Η μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της καριέρας μου» (pic)

Το δικό του μήνυμα, για την επέτειο της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Ελλάδα το 1987, άφησε ο μεγάλος Νίκος Γκάλης.

Ο πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας, έγραψε τα δικά του λόγια για τον θρίαμβο της «γαλανόλευκης» στο προφίλ που διατηρεί στα social media.

Χαρακτηριστικά το μήνυμά του αναφέρει:

«33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά που κατακτήσαμε την κορυφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ! Εκείνες τις 11 μαγικές μέρες μαζί με άλλα 11 παιδιά αλλάξαμε την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού.

Βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και τις βάσεις για νέες μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού που λάβαμε από το σύνολο των Ελλήνων.

Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να λάβει ένας αθλητής και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος όταν ακόμα και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο και μου θυμίζουν αυτές τις μέρες. Εύχομαι να παραμείνετε όλοι Υγιείς και ασφαλείς».