Το ξύλο βγήκε από το... κλειστό στο Μαρκόπουλο (vid)

Απίστευτα επεισόδια στο κλειστό κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΚΑ Μεσογείων-Νήαρ Ηστ, ο οποίος δεν τελείωσε ποτέ!

Το ξύλο βγήκε από το... κλειστό στο Μαρκόπουλο (vid)

Οι σκηνές βίας είναι συχνό φαινόμενο στα ελληνικά γήπεδα και δυστυχώς οι "μικρές" κατηγορίες δεν αποτελούν εξαίρεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν όσα συνέβησαν στο κλειστό γήπεδο Μαρκόπουλου το βράδυ της Δευτέρας, όπου διεξαγόταν το ματς ανάμεσα στον ΟΚΑ Μεσογείων και τη Νήαρ Ηστ για την άνοδο από τη Β' στην Α' ΕΣΚΑ.

Στο 34ο λεπτό της συνάντησης οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας εκτόξευσαν αντικείμενα προς στον πάγκο της γηπεδούχου, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν αμέσως και να ακολουθήσει γενική σύρραξη με την είσοδο αρκετών εξ αυτών στον αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια την οριστική διακοπή του αγώνα, αλλά και τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών παιδιών.

"Αντί να γιορτάζουμε την άνοδο, άλλοι βρέθηκαν στο ιατρικό κέντρο για περίθαλψη και άλλοι μέχρι τα ξημερώματα στη ΓΑΔΑ για κατάθεση. Και όλα αυτά επειδή έτσι αποφάσισαν μερικοί... χαπακωμένοι φίλαθλοι που ήρθαν με ναυλωμένο πούλμαν της Νήαρ Ηστ, η οποία τους χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Κρίμα για την ιστορία της", ήταν το δηκτικό σχόλιο του προπονητή του ΟΚΑΜ, Νίκου Χασιώτη.

Δείτε εδώ το βίντεο της ντροπής που δημοσίευσε η ιστοσελίδα notioanatolika.gr.