Πανηγυρίζει ο Χαρίλαος Τρικούπης την άνοδο στην Basket League: «Είμαστε πια πρωταθλητές!» (pic)

Η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη για την άνοδο της ομάδας στην Basket League.

Πανηγυρίζει ο Χαρίλαος Τρικούπης την άνοδο στην Basket League: «Είμαστε πια πρωταθλητές!» (pic)

Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι και τυπικά στην Basket League, όπου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Μεσολογγίου με ανακοίνωσή της τονίζει πως η πόλη γιορτάζει, αλλά και πως τώρα στρέφουν την προσοχή τους στη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Μεσολογγίου:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Είναι και επίσημο πλέον, καθώς η ΕΟΚ επικύρωσε σήμερα τις βαθμολογίες των Εθνικών κατηγοριών, ότι η ομάδα μας είναι πρωταθλήτρια της Α2 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020!

Ύστερα από μία δύσκολη, περίεργη, αλλά και συνάμα φανταστική σεζόν, ο ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου πήρε αυτό που βάσει εικόνας -και βαθμολογίας- δικαιούτο! Το τρόπαιο του πρωταθλητή! Με τις ομάδες να έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήτοι πάνω από τα 2/3 του φετινού “μαραθωνίου”, η ομάδα μας μέχρι την 21η αγωνιστική (που έμελλε να είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2019-2020) βρισκόταν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία απίθανη πορεία πρωταθλητισμού με 19 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου (και όχι μόνο) που για ακόμη μια χρονιά ήταν δίπλα μας, όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα και φυσικά τον μέγα χορηγό μας, την εταιρεία V2 Development.

Μπορεί να μην καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο παρκέ, αυτό όμως δεν μειώνει επ' ουδενί το μέγεθος της επιτυχίας μας και της χαράς μας.

Σήμερα η πόλη γιορτάζει!!! Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε τις διαδικασίες αυτές που θα μας επιτρέψουν να αγωνιστούμε στην πρώτη τη τάξει Εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

?ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ? Είναι και επίσημο πλέον, καθώς η ΕΟΚ επικύρωσε σήμερα τις βαθμολογίες των Εθνικών κατηγοριών,...

Δημοσιεύτηκε από Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου στις Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020