Ο Σπανούλης για τα περί απόσυρσής του από την ενεργό δράση: «Μου δίνουν τροφή...»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται από την ενεργό δράση και ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση τίτλων.

Ο Σπανούλης για τα περί απόσυρσής του από την ενεργό δράση: «Μου δίνουν τροφή...»

Αποφασισμένος για ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ έδωσε μία απάντηση και στις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», αφού πρώτα τόνισε πως τέτοιες φήμες του δίνουν έξτρα κίνητρο, εν συνεχεία υπογράμμισε πως επιθυμία του είναι να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση ακόμα περισσότερων τροπαίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα:

Για την ανάδειξή του στην ομάδα της δεκαετίας και πως αντέδρασαν τα παιδιά του: «Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν τη δραστηριότητά τους».

Για το αν σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ όταν τραυματίστηκε φέτος τον Φεβρουάριο: «Έχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Έχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά».

Για το αν θα συνεχίσει να παίζει: «Φυσικά και θα συνεχίσω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν “τροφή” τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο».

Για τον επόμενο στόχο του: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την καραντίνα: «Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου».