Έρχονται ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει στις αρχές Ιουνίου να κάνει γνωστές τις αποφάσεις του για ΚΑΕ και Ερασιτέχνη.

Έρχονται ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει σταματήσει να κινείται τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν παρατηρείται καμία πρόοδος στο θέμα της προπόνησης, ούτε στο ζήτημα των αποζημιώσεων των παικτών, ούτε βέβαια και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Όλα μοιάζουν «παγωμένα» και η πανδημία του κορονοϊού είναι η μόνιμη δικαιολογία των ιθυνόντων της «πράσινης» ΚΑΕ για την απραξία.

Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες για την κατάσταση στην ομάδα, αλλά και το πλάνο της διοίκησης με μειώσεις αποδοχών ακόμα και σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν (Καλάθης) και αποδέσμευση όλων των ξένων αθλητών.

Καμία από αυτές δεν έχει διαψευστεί από την ΚΑΕ, ενώ κατά καιρούς ακούγονται διάφορα ονόματα προπονητών ή παικτών που βρίσκονται στο «στόχαστρο», τα οποία επίσης δεν σχολιάζει κανείς από την ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι στον Παναθηναϊκό οδεύουν σε ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι και στις αρχές Ιουνίου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να κάνει γνωστές τις προθέσεις του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και για την αποτυχία του PAO Αlive και για τον Βοτανικό, αλλά και για την ομάδα μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ στον οποίο είναι πρόεδρος.

Λέγεται πως είναι πιθανό να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ηγεσία του «τριφυλλιού» και στο καλύτερο σενάριο τη μείωση του μπάτζετ σε ΚΑΕ και Ερασιτέχνη λόγω των μειωμένων εσόδων από χορηγίες, τηλεοπτικά συμβόλαια και της απουσίας θεατών από το γήπεδο.

Το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Παναθηναϊκό και οι ανακοινώσεις του Γιαννακόπουλου θα δείξουν τον δρόμο για πολλά πράγματα στους «πράσινους».