Γλυνιαδάκης: «Οι ομάδες θα εξοφλήσουν τους παίκτες κατά το δοκούν» (vid)

O πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε στην ΕΡΤ πως δεν υπάρχει  οικονομική συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ και ούτε πρόκειται.

Γλυνιαδάκης: «Οι ομάδες θα εξοφλήσουν τους παίκτες κατά το δοκούν» (vid)

Οι ομάδες θα εξοφλήσουν τους παίκτες κατά το δοκούν ανέφερε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που παράλληλα ξεκαθάρισε δεν υπάρχει οικονομική συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ και ούτε πρόκειται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είπε: «Δεν έχουμε οικονομική συμφωνία, και ούτε πρόκειται να έχουμε με τον ΕΣΑΚΕ. Μια γραπτή συμφωνία που να διασφαλίζει ένα μέρος των δεδουλευμένων. Ο κάθε αθλητής θα διεκδικήσει σε συμφωνία με την ομάδα, αν έρθει σε συμφωνία, το ποσό που τού αναλογεί».

Όσο για μια επανεκκίνηση στο μπάσκετ, τόνισε: «Είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ο ιός υπάρχει ακόμα. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο, εμείς δεν πιεζόμαστε από μια παγκόσμια ομοσπονδία. Ούτε η ίδια η Euroleague δεν έχει πάρει απόφαση».

Επίσης, συμπλήρωσε για τις αμοιβές των παικτών: «Κάναμε μια πρόταση στον ΕΣΑΚΕ. Ζητήσαμε να μας ακούσουν και να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι. Οι ομάδες δεν δέχθηκαν και έτσι αποφάσισε η κάθε ομάδα να εξοφλήσει τον κάθε αθλητή, όπως εκείνη επιθυμεί, κατά το δοκούν».