Συλλυπητήρια από ΕΣΑΚΕ και Παναθηναϊκό για Χούπμαν

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Σάσα Χούπμαν εξέφρασε ο ΕΣΑΚΕ σε ανακοίνωσή του, ενώ αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συλλυπητήρια από ΕΣΑΚΕ και Παναθηναϊκό για Χούπμαν

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στον ΕΣΑΚΕ η είδηση του θανάτου του Σάσα Χούπμαν, όπως αναφέρει το ΔΣ του Συνδέσμου, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του: «Θα θυμόμαστε τον Σάσα Χούπμαν για τη συνέπεια και το ήθος του». Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Σάσα Χούπμαν σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα για πέντε χρόνια. Στον Παναθηναϊκό έπαιξε από το 1997 έως το ’99 και κατέκτησε δύο σερί σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Συνέχισε στον Ηρακλή για τρεις αγωνιστικές περιόδους από το 1999 έως το 2002.

Πέθανε ο Σάσα Χούπμαν - Ποια είναι η σπάνια αρρώστια (pic)

Θα θυμόμαστε τον Σάσα Χούπμαν για τη συνέπεια και το ήθος του. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποχαιρετά με θλίψη τον Σάσα Χούπμαν. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».