«Ο Πιτίνο είπε στους παίκτες πως επιστρέφει στο κολεγιακό» (pics)

Ο Ρικ Πιτίνο έγραψε πως θέλει να τελειώσει τη σεζόν στην Euroleague με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι πληροφορίες του CBSSports αναφέρουν πως διαμήνυσε ήδη στους παίκτες του ότι επιστρέφει στο κολεγιακό (NCAA)

«Ο Πιτίνο είπε στους παίκτες πως επιστρέφει στο κολεγιακό» (pics)

Την ώρα που οι φήμες από τις ΗΠΑ, όπου και βρίσκεται φουντώνουν αναφορικά με το κολέγιο του Αϊόνα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ίδιο, ο Ρικ Πιτίνο προτίμησε με τον δικό του τρόπο να βάλει ένα τέλος- εν μέρει- σε αυτά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που αναχώρησε πριν λίγες μέρες για την πατρίδα του εξαιτίας του κορονοϊού, «μίλησε» μέσω του αγαπημένου του Μέσου, του twitter, λέγοντας πως «ελπίζει να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Euroleague και πως αγαπά να προπονεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού».

Το CBSSports βέβαια βάζει κι άλλες πτυχές στην κουβέντα και την φημολογία αναφορικά με τον Ρικ Πιτίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ναι μεν σκοπεύει να τελειώσει τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει διαμηνύσει ήδη στους παίκτες του, πως θα επιστρέψει στο κολεγιακό πρωτάθλημα το καλοκαίρι.