Επιστροφή Μαργαρίτη ενόψει Πανιωνίου

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στην διάθεση του προπονητή για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο

Επιστροφή Μαργαρίτη ενόψει Πανιωνίου

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα δώσει το παρών στην εκτός έδρα αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στις 18:00 στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Ο αρχηγός του δικεφάλου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην γάμπα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι:

«Επιστρέφοντας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και πάνω σε αυτό δουλέψαμε, ώστε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς για να είμαστε άμεσα έτοιμοι, για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει στην κατηγορία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετή πίεση και να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να κλείσουμε θέση στην τετράδα και για να την πετύχουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, στοιχείο που μας έλλειψε στο τελευταίο παιχνίδι, να μείνουμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας, με ενέργεια στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση»