Γιαννακόπουλος: «Το PAO Alive δεν προχωρά. Κωλυσιεργεί η κυβέρνηση. Υπάρχει plan B για το γήπεδο»

«Πυρά» κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Γιαννακόπουλος: «Το PAO Alive δεν προχωρά. Κωλυσιεργεί η κυβέρνηση. Υπάρχει plan B για το γήπεδο»

Επίθεση στην Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στο περιθώριο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε:

«Υπάρχουν προεκλογικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού που έχουν μείνει δεσμεύσεις. Δεν νοείται ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα να μην έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Επίκειται συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και εκεί θα καταλάβω εάν οι δεσμεύσεις εκείνες ήταν για ψηφοθηρία ή απλώς η καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίησή τους έχει να κάνει με φόρτο εργασίας.

Πρέπει να πω ότι σκεφτόμαστε και ένα πρότζεκτ το οποίο θα στηρίζεται σε ιδιωτική πρωτοβουλία. Το ζήτημα έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση του έργου στον Βοτανικό και η ομαλή μετάβαση του συλλόγου στην τριετία. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει περάσει πάρα πάρα πολλά και δεν αντέχει άλλη κοροϊδία. Δεν βλέπουμε ενδιαφέρον από την Κυβέρνηση και πλέον υπάρχει χρονική πίεση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει τη σημασία του έργου και τη σημασία του να ακολουθείς τις δεσμεύσεις σου απέναντι σε τρία εκατομμύρια κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ούτε καν ο Πρωθυπουργός! Το PAO Alive δεν προχωρά όπως θέλαμε διότι είναι λογικό ο κόσμος να βλέπει πως δεν γίνεται τίποτε και παραμένουμε στα ίδια.

Ο Κ. Μπακογιάννης είναι θετικός στο εγχείρημα και απορεί μάλιστα και ο ίδιος με την κωλυσιεργία. Σύντομα θα έχουμε συνάντηση με τον Περιφεριάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, που επίσης είναι θετικός για το γήπεδο στο Βοτανικό».