ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Χαραλαμπίδης γνωστοποίησε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ύστερα και από την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την παραίτηση του.

Στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε τα εξής: "Γνωρίζουμε την κατάσταση ξέρουμε ότι είναι δύσκολη. Μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα που ίσως η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει τον στόχο της. Μπορεί να φαίνεται δύσκολος αλλά έχει ελπίδες ακόμα η ομάδα και μπορεί να βρει νίκες και να σώσει την κατηγορία. Νιώθω ότι είμαι στρατιώτης στην ομάδα αυτά τα 8 χρόνια προσπάθησαν να τη βοηθήσω απ οποίο πόστο και να βρέθηκα.

Αισθάνομαι ότι ίσως δεν έχω να δώσω κάτι άλλο σε αυτή την ομάδα. Αυτή τη στιγμή προέχει το άλλο της ομάδας. Έχω θέση την παραίτηση μου στη διάθεσή της διοίκησης για να αποφασίσει αν πρέπει η όχι να συνεχίσουμε μαζί. Όπως είπα είναι δύσκολη στιγμή, όλοι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας οπότε αν αποφασίσει η διοίκηση ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό θα γίνει.

Όπως είπα και πριν νιώθω ότι δεν μπορώ να δώσω πράγματα σε αυτή την ομάδα. Είμαστε μαζί με κάποια παιδιά από την αρχή της σεζόν με κάποια άλλα που ήρθαν αργότερα, σκέφτομαι ότι ίσως είναι αυτή η ενδεδειγμένη λύση για να βοηθήσουμε την ομάδα. Αν πρέπει να γίνει με αυτόν τον τρόπο θα γίνει με αυτόν τον τρόπο”.