Ο Φασούλας αποκάλυψε ότι θα κατεβεί στις εκλογές της ΕΟΚ (vid)

Ο Παναγιώτης Φασούλας αποκάλυψε πως θα ασχοληθεί διοικητικά με την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, στη κοπή της πίτας της ΕΣΚΑΝΑ.

Ο  Φασούλας  αποκάλυψε ότι θα  κατεβεί στις εκλογές της ΕΟΚ (vid)

Το φθινόπωρο του 2020, θα έχουμε εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΟΚ.

Στη κοπή της πίτας της ΕΣΚΑΝΑ, μίλησε ο παλαίμαχος Έλληνας σέντερ, Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος έκανε... προεκλογική ομιλία. Με τον τρόπο του αποκάλυψε πως θα ασχοληθεί διοικητικά με την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης κι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ανανέωση των διοικήσεων των ομοσπονδιών δημιουργούν προϋποθέσεις για νέα πνοή στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι πια φανερό σε όλους πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα.

Χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση, με κατάλληλους ανθρώπους, παλιούς αλλά και νέους, χωρίς να αποκλείονται ούτε οι μεν ούτε οι δε, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των ταλέντων και θα ξαναφέρουν το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει. Στην κορυφή των επιτυχιών. Το νέο αυτό ξεκίνημα μπορεί να έρθει μόνο συλλογικά και μόνο αν σταματήσουμε να έχουμε προσωπικές, σωματειακές και πολιτικές αντιδικίες.

Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει το 2020 θα ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, με όλους αυτούς που θέλουν να πάμε το ελληνικό μπάσκετ ξανά μπροστά και να επανασυνδέσουμε τη διοίκηση του μπάσκετ με κάθε σωματείο σε όλη την Ελλάδα".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας