Στην Ελλάδα ο Ζήσης: «Με έπεισαν όσα άκουσα από τον κόουτς και τον Αγγελόπουλο»

Ο Νίκος Ζήσης βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ του Σαββάτου 18/1 και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ.

Στην Ελλάδα ο Ζήσης: «Με έπεισαν όσα άκουσα από τον κόουτς και τον Αγγελόπουλο»

Ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στους λόγους που τον έπεισαν να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ αλλά και στο γεγονός ότι από αύριο θα πέσει με τα... μούτρα στη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα» την Τετάρτη 22/1:

«Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω όσα έγιναν, γιατί έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι φοβερό που γυρίζω στην Ελλάδα και ειδικά στην ΑΕΚ.

Από αύριο πρέπει να συγκεντρωθώ, γιατί η ομάδα είναι σε μια κρίσιμη στιγμή της σεζόν με σημαντικούς αγώνες στο Basketball Champions League. Έχουμε δύο εκτός έδρας ματς, θέλω να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, να αφομοιώσω τον ρόλο μου και να μάθω τους συμπαίκτες μου.

Μόλις δέχθηκα το τηλεφώνημα των ανθρώπων της ΑΕΚ ένιωσα πως ήθελα να το κάνω, γι' αυτό έγιναν όλα γρήγορα. Όσα άκουσα από τον κόουτς και τον κ. Αγγελόπουλο με έπεισαν. Θα προπονηθώ αύριο, πρέπει να είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης"