Ο Ουίλτζερ με τον Μακλίν στη θάλασσα, ο κόσμος στα «κόκκινα»

Μια φωτογραφία του Καναδού φόργουρορντ στο Instagram στάθηκε αρκετή ώστε να ξεκινήσει «εμφύλιος» στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ουίλτζερ με τον Μακλίν στη θάλασσα, ο κόσμος στα «κόκκινα»

Ο αποκλεισμός από τη Ζαλγκίρις είναι ένα γεγονός που δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και μερικοί φίλαθλοι ίσως και να περνάνε τα όρια στην προσπάθειά τους να παροτρύνουν τους παίκτες της ομάδας να κυνηγήσουν τον επόμενο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Ένας από αυτούς, θέλησε να σχολιάσει μια φωτογραφία του Ουίλτζερ με τον Μακλίν στη θάλασσα.

So you just gon let your boy drown? @jamelmclean1 ??‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Wiltjer (@kwiltj) στις

Ο φίλος του Ολυμπιακού έγραψε στον Καναδό ότι η σεζόν δεν τελείωσε και δεν είναι ώρα για διακοπές και μπάνια. Μάλιστα, όταν πήρε απάντηση από την κοπέλα του αθλητή του Ολυμπιακού ότι «δεν είναι διακοπές τρεις ώρες στη θάλασσα και μάλιστα σε μέρα που είχαν ρεπό», της έγραψε ότι οι παίκτες δεν θα πρέπει να είναι προκλητικοί, με αποτέλεσμα εκείνη να του απαντήσει εκ νέου, σε πιο έντονος ύφος ότι «Έχεις δίκιο, ίσως θα έπρεπε απλώς να κοιτάνε έναν τοίχο όλη μέρα, να μην έχουν ζωή έξω από το μπάσκετ, επειδή αυτό δείχνει ότι δεν σέβονται τους φιλάθλους. Προπονούνται σκληρά κάθε μέρα για τους φιλάθλους και τον σύλλογο, προς Θεού μην έχουν μία χαλαρή μέρα τις δύο μέρες που έχουν ρεπό. Μέχρι να γίνεις επαγγελματίας αθλητής και περάσεις από αυτη την τριβή, δεν μπορώ να αντιληφθώ την άποψή σου. Αυτοί οι άνθρωποι περνάνε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα θα δεις ποτέ. Λατρεύουν τους φιλάθλους, μην το μπερδεύεις αυτό».

Όπως είναι φυσικό κάτω από αυτά τα σχόλια επικράτησε ένας μικρός χαμός. Κάποιοι λίγοι υπερασπίστηκαν το φίλο του Ολυμπιακού, ενώ περισσότεροι την κοπέλα του Ουίλτζερ. Όλο αυτό πάντως είχε ως αποτέλεσμα ο Ουίλτζερ να τα κλείσει και να αφήσει τη φωτογραφία στο προφίλ του.