Θύρα 13 Ρόδου: Είναι πραγματική η φωτογραφία

Η Θύρα 13 της Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία όπως τονίζει, η φωτογραφία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού Βουγιούκα και Καλάθη να κρατάνε ένα μπλουζάκι με προσβλητικό για τον Ολυμπιακό περιεχόμενο, είναι αληθινή.

Θύρα 13 Ρόδου: Είναι πραγματική η φωτογραφία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Θύρας 13 της Ρόδου η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκα και Νικ Καλάθη να κρατάνε ένα μπλουζάκι με προσβλητικό για τον Ολυμπιακό περιεχόμενο είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η απολογία του Βουγιούκα για την φωτογραφία του που προσβάλει τον Ολυμπιακό (pics)

Ωστόσο σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, οι παίκτες του «τριφυλλιού» δε γνώριζαν ότι τους τράβαγαν φωτογραφία οι συνδεσμίτες του Παναθηναϊκού και είναι δική τους καθαρά ευθύνη το ότι αυτή διέρρευσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Θύρας 13 της Ρόδου για το περιστατικό:

«O Σ.Φ. ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 διευκρινίζει ότι η περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί και έχει ενοχλήσει όλο το <<φίλαθλο>> μπασκετικό κοινό με τις <<επιλεκτικές>> ευαισθησίες, είναι πραγματική. Βγήκε η φωτογραφία όμως, χωρίς οι παίχτες του ΠΑΟ να το αντιληφθούν. Επειδή λοιπόν, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς (μάλιστα έγινε ειδική αναφορά στο club για το πόσο σέβονται και υπολογίζουν τον προσεχή αντίπαλο).


Στην προσπάθεια σας λοιπόν, του αποπροσανατολισμού της δυναμίτισης του κλίματος και της έτοιμης δικαιολογίας σε περίπτωση ήττας, σας λέμε ότι στεκόμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα μας, γιατί το ήθος των παικτών μας είναι τέτοιο και δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές. Αυτοί λοιπόν σας σέβονται (και με το παραπάνω), σε αντίθεση με ΕΜΑΣ.


Νικ και Ίαν, σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να μην σας αναστατώσαμε και να μείνετε συγκεντρωμένοι.

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13»