Η απολογία του Βουγιούκα για την φωτογραφία του που προσβάλει τον Ολυμπιακό (pics)

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία στο διαδίκτυο που δείχνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού Βουγιούκα και Καλάθη, να κρατάνε μια μπλούζα με προκλητικό περιεχόμενο εναντίον του Ολυμπιακού. Διαψεύδουν οι ίδιοι.

Η απολογία του Βουγιούκα για την φωτογραφία του που προσβάλει τον Ολυμπιακό (pics)

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στη Ρόδο το ΣΚ, και αντιμετώπισε τον Κολοσσό τον οποίο και νίκησε εύκολα για το πρωτάθλημα της Basket League.

Όμως κάτι που έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες, είναι μια φωτογραφία στο διαδίκτυο με τους Ιαν Βουγιούκα και Νικ Καλάθη να ποζάρουν στο φακό κρατώντας ένα μπλουζάκι με προκλητικό εναντίον του Ολυμπιακού περιεχόμενο.

Το μπλουζάκι για την ακρίβεια είχε πάνω μια κότα και έγραφε: «Κόκκινες κότες, αντίο αντίο εκεί στην Α2».

Όπως φαίνεται, στη Ρόδο οι δυο άσοι του «τριφυλλιού» επισκέφτηκαν κάποιον σύνδεσμο της ομάδας για αυτό και η φωτογραφία. Πάντως, ο Βουγιούκας με ανάρτησή του στο twitter, δήλωσε πως αυτή η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο internet δεν αντιπροσωπεύει ούτε τον ίδιο ούτε τον Καλάθη αφού σέβονται όλους τους αντιπάλους.

Αναλυτικά το tweet του Βουγιούκα αναφέρει:

«Φωτοσοπ η όχι, η φωτό που κυκλοφορεί στα σοσιαλ μίντια τις τελευταίες ώρες δεν αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης η στάση των @vouyouij και @Nick_Calathes15 όπως έχει τεκμηριωθεί πολλαπλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Σεβόμαστε ισάξια όλους τους αντιπάλους μας».

Για να έρθει ένα άλλο μετά από τον ίδιο παίκτη γράφοντας:

«Καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη προωθεί την βία και εχθρότητα στο άθλημα που αγαπάμε»

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (6/12) για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague.