Η δικαιολογία του Πιτίνο για τους «τρεις» του Ολυμπιακού

Θέση για την επιστολή των διεθνών του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ με την οποία γνωστοποιούν ότι εφόσον ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι και στην Εθνική οι ίδιοι δεν θα την ενισχύσουν στο προολυμπιακό πήρε ο Ρικ Πιτίνο.

Η δικαιολογία του Πιτίνο για τους «τρεις» του Ολυμπιακού

Ο Αμερικάνος κόουτς δημοσιοποίησε την δική του θέση αναφορικά με το θέμα των επιστολών των τριών παικτών του Ολυμπιακού (Πρίντεζη, Κόνιαρη, Παπανικολάου) στην ΕΟΚ, ωστόσο τα όσα υποστηρίζει μόνο ως εμπαιγμός μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στους «τρεις» του Ολυμπιακού! (pic)

Ο κ. Πιτίνο τονίζει ότι όταν συναντήθηκε με τους διεθνείς του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν ανοιχτές θέσεις στην αγορά εργασίας και για αυτό τους είχε πει ότι δε θα δουλέψει σε άλλη ομάδα.

«Όχι» από τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη στην Εθνική

Αναλυτικότερα τα όσα έγραψε ο Αμερικανός τεχνικός: «Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού - δεν υπήρχαν "ανοιχτές" θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω 12 παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη».