Μπούτσκος: «Να παρουσιαστούμε με υψηλό κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου Παντελής Μπούτσκος μίλησε στην ιστοσελίδα του μπασκετικού Άρη για το ματς του Σαββάτου(26/10) με τον Παναθηναϊκό.

Μπούτσκος: «Να παρουσιαστούμε με υψηλό κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Δηλώσεις έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου(26/10) στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά τα είπε:

«Έχουμε μπροστά μας τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν, απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στην EuroLeague. Οφείλουμε να διαχειριστούμε τις απουσίες μας και να παρουσιαστούμε με υψηλό κίνητρο, ώστε να καταθέσουμε στο παρκέ το μέγιστο φορτίο ενέργειας. Στην επίθεσή μας, πρέπει να ανταποκριθούμε στην πίεση, που ασκεί ο αντίπαλος και να στοχεύσουμε μεθοδικά σε καταστάσεις, που παράγουν πλεονέκτημα για μας».

«Έχουμε μέσο όρο 20 ασίστ, ανά παιχνίδι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό, βελτιώνοντας το spacing και το timing, που εκτελούμε στο σετ παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε την κατάλληλη ισορροπία στο αμυντικό μας transition, προκειμένου να περιορίσουμε τη δημιουργία και την εκτέλεση των αντιπάλων μας στο ανοιχτό γήπεδο».