Άρης: Δωρεάν διαρκείας σε άνεργους φίλους της ομάδας

Τέσσερις φίλοι του Άρη από το εξωτερικό και από άλλες πόλεις της Ελλάδας αγόρασαν και προσφέρουν σε άνεργους φίλους της ομάδας μπάσκετ δωρεάν διαρκείας. 

Άρης: Δωρεάν διαρκείας σε άνεργους φίλους της ομάδας

Τέσσερις φίλοι του Άρη από το εξωτερικό και από άλλες πόλεις της Ελλάδας αγόρασαν διαρκείας τα οποία προσφέρουν σε φίλους της ομάδας που είναι άνεργοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΚΑΕ:

Τέσσερις φίλαθλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι ζουν, είτε στο εξωτερικό, είτε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, κάνουν δώρο συνολικά 6 εισιτήρια διαρκείας σε φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.

Πιο συγκεκριμένα, φίλαθλος της ομάδας μας που ζει στη Νότιο Κορέα προσφέρει δυο εισιτήρια διαρκείας για πατέρα, φίλο του ΑΡΗ, που είναι άνεργος και το παιδί του, στη Θύρα 4 του «Nick Galis Hall».

Φίλαθλος του ΑΡΗ από το Βέλγιο δωρίζει εισιτήριο σε άνεργο φίλαθλο των «κίτρινων», στη Θύρα 4.

Φίλαθλος του ΑΡΗ από την Αθήνα κάνει δώρο δυο εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους φίλους της ομάδας μας, στη Θύρα 4.

Τέλος, φίλαθλος του ΑΡΗ που ζει στη Θεσσαλονίκη δωρίζει ένα εισιτήριο διαρκείας, στις Θύρες 2-3 σε άνεργο φίλαθλο των «κίτρινων».

Από σήμερα (14/10) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (17/10) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.


Στείλτε μέχρι την Πέμπτη (17/10), στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2019-2020. Ο άνεργος πατέρας που θέλει να μπει στην κλήρωση για τα 2 διαρκείας στη Θύρα 4, θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ) και του παιδιού του).

Προκειμένου να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, οι τυχεροί είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα.

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ.

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ.

4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (18/10).