Μαρκόπουλος: «Χρειάζεται καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα»

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (5/10) τον Ηρακλή στο πλαίσιο της Basket League, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» να κάνει ορισμένες δηλώσεις για το αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Μαρκόπουλος: «Χρειάζεται καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα»

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (05/10, 18:15, ΕΡΤ2) εκτός έδρας τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε λοιπόν αναφορικά με το αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο arisbc.gr, και με τον τρόπο που θα παρουσιαστεί η ομάδα του, τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρχει καθαρό μυαλό αλλά ταυτόχρονα και αποφασιστικότητα.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας τη φετινή σεζόν και θέλουμε να δούμε τους παίκτες μας, να ανταποκρίνονται στις συνθήκες, που θα δημιουργηθούν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα. Κάθε αγώνας για μας, πρέπει να μας δίδει ευκαιρίες καλύτερης προσαρμοστικότητας σ’ αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο».