Καμία ανησυχία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α2 - Πλήρωσε 100.000 ευρώ για το ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός θα πάρει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την Α2, καθώς έδωσε προκαταβολή ύψους 100.000 ευρώ στη νέα διοίκηση του ΣΕΦ.

Καμία ανησυχία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α2 - Πλήρωσε 100.000 ευρώ για το ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός χρωστά στο ΣΕΦ το ποσό των 520.000 ευρώ, το οποίο οι Πειραιώτες δεν αναγνωρίζουν. Και αυτό γιατί οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αρκετά παράπονα από την πρώην διοίκηση του ΣΕΦ, τόσο για έργα στο στάδιο που δεν έγιναν, όσο και για μία νέα οικονομική συμφωνία, η οποία ποτέ δεν έγινε πράξη. Οι Αγγελόπουλοι, όμως, θα έπρεπε να έρθουν σε έναν διακανονισμό, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην αναπτυξιακή ομάδα των "ερυθρολεύκων" με την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την συμμετοχή της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α2. Και αυτό γιατί οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη νέα διοίκηση του ΣΕΦ, για την εξόφληση του ποσού. Οι συζητήσεις είχαν "παγώσει" εδώ και δύο μήνες, καθώς δεν υπήρχε διοίκηση. Πλέον, όμως, έχει υπάρξει και τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το ποσό των 100.000 ευρώ στο ΣΕΦ ως προκαταβολή και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν. Οι "ερυθρόλευκοι", μάλιστα, θα παρουσιάσουν στην ΕΕΑ την εξέλιξη των επαφών τους με την διοίκηση του φαληρικού σταδίου και αυτόματα θα πάρουν άδεια για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.