Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πληρώνει διπλάσιο ενοίκιο από τις άλλες ΚΑΕ

Η αλήθεια για το δημοσίευμα ότι ο Ολυμπιακός οφείλει χρήματα στο ΣΕΦ. 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πληρώνει διπλάσιο ενοίκιο από τις άλλες ΚΑΕ

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί σημερινό (1/10) δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας για οφειλές της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ οι οποίες αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ερωτηματικά τόσο για την χρονική στιγμή που βγήκε το δημοσίευμα, όσο και για το γεγονός ότι η απερχόμενη διοίκηση ενώ δεν έκανε απολύτως τίποτα από αυτά που είχε συμφωνήσει με την ΚΑΕ, επέλεξε να διερρεύσει την είδηση επιλεκτικά και σε ένα Μέσο που από πέρυσι κάνει διαρκή πόλεμο στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ>

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές της πρώην πλέον διοίκησης του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός χρωστάει χρήματα. Κανείς ωστόσο δε μιλάει για τη σύμβαση που υπεγράφη το 2015, όταν και είχε αυξηθεί το «ενοίκιο» του Ολυμπιακού.

Τότε λοιπόν η ΚΑΕ είχε συμφωνήσει να δίνει περισσότερα χρήματα αφού υποτίθεται ότι θα γίνονταν έργα βελτίωσης σε ένα Στάδιο που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον σύλλογο. Αυτά φυσικά δεν έγιναν ποτέ και οι δικαιολογίες από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης έδιναν και έπαιρναν.

Όταν στέρεψαν και αυτές, αποφασίστηκε να αλλάξει η διοίκηση του ΣΕΦ... Στον Ολυμπιακό περίμεναν να δουν στο Στάδιο τα LED φώτα που τους είχαν τάξει και έχουν τις προδιαγραφές που θέλει η Ευρωλίγκα, αλλά μάταια...

Όπως μάταια περίμενε η ΚΑΕ να δει βελτιώσεις σε εξίσου σημαντικά ζητήματα όπως είναι τα έργα βελτίωσης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, η καθαριότητα εντός και εκτός αυτού. Τελικά, η διοίκηση του ΣΕΦ άλλαξε τον έναν πίνακα του γηπέδου το 2019 και στους αγώνες της ομάδας χρησιμοποιούνταν μέχρι και τα φώτα του στίβου.

Μπορούμε εδώ να πούμε πολλά για την λειτουργία του γηπέδου η οποία μόνο σωστή και επαρκής δεν ήταν, όμως το θέμα δεν είναι αυτή, αλλά οι αξιώσεις του ΣΕΦ.

Αξιώσεις που δε συμβαδίζουν με την πραγματικότητα η οποία είναι μια και μοναδική: Ο Ολυμπιακός από τα προβλήματα που του δημιούργησε το ΣΕΦ, έχασε χρήματα τα οποία η ΚΑΕ όπως μάθαμε προτίθεται να διεκδικήσει μέσω της δικαστικής οδού. Για αυτό μάλιστα έχει ενημερωθεί και ο νέος υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης σε παλιότερη συνάντηση που είχε με τους κ.κ. Σκινδήλια και Λεπενιώτη, αλλά και η ΕΕΑ.

Η συνεργασία της ΚΑΕ με τη διοίκηση του ΣΕΦ ήταν άκρως προβληματική και για αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η απερχόμενη διοίκηση η οποία είχε και παράλογες αξιώσεις. Αρκεί να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός πλήρωνε διπλάσιο ενοίκιο για τη στέγαση του τμήματος μπάσκετ απ' ότι πληρώνουν άλλες ΚΑΕ οι οποίες μάλιστα απολαμβάνουν πολύ πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις απ' ότι η ομάδα του Πειραιά χωρίς να έχουν δαπανήσει ούτε ένα ευρώ για τα γήπεδά τους, τη στιγμή που η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει διαθέσει το λιγότερο 3 εκατομμύρια στο ΣΕΦ προκειμένου να κάνει μόνος του έργα βελτίωσης.

Ως εκ τούτου, το δημοσίευμα που κυκλοφορεί είναι μόνο για τις εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει υποφέρει από τη συνεργασία του με το ΣΕΦ και στόχος της διοίκησης είναι αυτό να αλλάξει σύντομα...