Τι θα συναντήσει ο Ολυμπιακός Β’ στην Α2;

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν σε περίπου δύο εβδομάδες ένα περίεργο για αυτούς ταξίδι στην Α2, εκεί όπου θα αγωνιστούν με αναπτυξιακή ομάδα στα πρότυπα των ισπανικών συλλόγων. 

Τι θα συναντήσει ο Ολυμπιακός Β’ στην Α2;

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο στόχος της ομάδας της Α2 είναι να παραμείνει στην κατηγορία και όχι να ανέβει. Αυτό φυσικά μετά τις περσινές εξελίξεις ήταν δεδομένο.

Τα δεδομένα στα τηλεοπτικά για τον Ολυμπιακό στην Α2 και το Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε απόλυτη ρήξη τόσο με τον ΕΣΑΚΕ, όσο και με την ΕΟΚ η οποία θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και αρνείται πεισματικά να προβεί σε αλλαγές.

Όμως ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι η ΕΟΚ η οποία έχει υπό την αιγίδα της το πρωτάθλημα της Α2 δεν θα αντιμετωπίσει για μια ακόμα φορά τους «ερυθρόλευκους» ως «μαύρα πρόβατα»;

Είναι πρόσφατη η αναστάτωση που δημιουργήθηκε από την Ομοσπονδία με τους διαιτητές των φιλικών του Ολυμπιακού. Από εκεί φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας δεν έχουν καμία διάθεση να ρίξουν γέφυρες προς τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Αντίθετα, το τράβηξε στα άκρα. Πλέον ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αγωνιστεί με μια νεανική ομάδα που δεν έχει τις απαιτούμενες εμπειρίες να αγωνιστεί κόντρα σε αντιπάλους σκληραγωγημένους, που ξέρουν καλά τα… κατατόπια και διαθέτουν παίκτες «ψημένους» τόσο στην Α1, όσο και στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Όποιος πιστεύει ότι στην προσπάθειά τους αυτή οι παίκτες των Τσαλδάρη και Μπάρλου δεν θα είναι μόνοι τους κάνει τεράστιο λάθος. Προσοχή! Κανείς δεν θέλει διαιτητική εύνοια.

Το αντίθετο, οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν εξαιτίας της αδικίας που βίωναν στο πετσί τους τόσα χρόνια και για αυτό η μοναδική τους επιθυμία είναι να παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις για όλους. Ωστόσο, οι τελευταίες κινήσεις της ΕΟΚ, δείχνουν ότι τα δράματα του παρελθόντος ίσως να επαναληφθούν και στο άμεσο μέλλον…